Gaat uw partner in een verpleeghuis wonen?

Logo FitBudget Ontzorgt in de zorg

Neem dan vrijblijvend contact op met FitBudget. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van uw financiële situatie!

Veel ouderen waarvan de partner in het verpleeghuis gaat wonen of woont, laten geld liggen. Geld waarop deze ouderen recht hebben.

Wanneer uw partner wordt opgenomen in het verpleeghuis is dit een hele emotionele en aangrijpende gebeurtenis. Op dit moment moeten ook veel financiële keuzes worden gemaakt. Keuzes met ingrijpende financiële consequenties.

Fitbudget zorgt er voor dat uw administratie wordt geoptimaliseerd zodat u krijgt waar u recht op heeft en niet te veel betaald. Gemiddeld behalen wij een voordeel voor onze klant van € 7.000 per jaar!

Op basis van ‘No Cure No Pay’ gaan wij op zoek naar uw voordeel.

Alvast wat nalezen?

Download de folder

In welke regio is FitBudget Ontzorgt actief?

Ouderen in heel Noord-Holland kunnen gebruik maken van de voordelen die FitBudget biedt. In andere provincies is het natuurlijk wel mogelijk om online, of per telefoon door FitBudget geholpen te worden.

Ontzorgt in de zorg

Wat kan FitBudget voor u betekenen?

Woont uw partner in het verpleeghuis? Dan gaan wij voor u op zoek naar financieel voordeel. Dat kan bestaan uit meer AOW/Pensioen, meer toeslagen en minder bijdrage in de zorg. Tevens bekijken wij of u in aanmerking komt om minder belasting te betalen en verzekeringen. Wanneer we voordeel voor u vinden regelen wij dit natuurlijk ook voor u in! Zo weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft!

Per situatie is het voordeel anders omdat de situatie bij iedereen anders is. Wij leveren maatwerk!

Samenwerkingspartners.

01. Gratis kennismakingsgesprek.

In een gratis kennismakingsgesprek bespreken wij uw persoonlijke situatie. Wij bespreken bestuderen de financiële situatie met de klant.

02. Wij gaan aan de slag.

Ontzorgt in de zorg gaat voor u aan de slag met uw cijfers en berekend het voor u maximaal te behalen voordeel. U hoeft niets zelf te doen.

03. Het voordeel realiseren.

Wanneer u akkoord gaat met het te behalen voordeel zullen wij direct aan de slag met de diverse instanties om dit voordeel voor u te realiseren.

Geen risico voor u; wij werken op basis van 'no cure no pay'!

U hoeft zelf niets te doen. De complete service is op basis van ‘no cure no pay’. Dus als we geen voordeel vinden, kost het de klant niets. Realiseren we wel een besparing, dan is onze eenmalige vergoeding 20% van het voordeel over het komende jaar.

Gaat uw partner in een verpleeghuis wonen?

Neem dan contact op met ons, wij kunnen u kosteloos helpen om gemiddeld maar liefst € 7.000,- per jaar te besparen!