Over mij. Omdat ik me graag even wil voorstellen aan je.

2022-03-18_09-47-37Fijn dat je op mijn site terecht bent gekomen. Ik ben Ciska Riezenkamp. Ik ben budgetcoach / financieel coach. Samen met mijn man en twee lieve puber dochters wonen wij in Uitgeest!

Vroeger wist ik nooit wat ik wilde worden. Ik ben op een kantoor terecht gekomen en ben opleidingen gaan volgen. Na enkele switches heb ik jaren lang gewerkt in de gezondheidszorg als financial controller en auditor. Op een gegeven ogenblik wilde ik iets anders en heb ik het roer omgegooid. Ik ben op zoek gegaan naar iets waar ik energie van krijg. Waarbij ik mensen kan begeleiden en helpen. 

Wat een geluk dat ik mijn cijfermatige kennis nu kan combineren met het begeleiden en coachen van mensen. Hierdoor leer ik veel mensen kennen die ik waardevol mag coachen. Door mijn positieve en standvastige karakter breng ik mensen in beweging. Ik ben betrouwbaar, betrokken en onafhankelijk.

Ik geloof dat iedereen kan uitkomen met zijn inkomen. Doormiddel van coaching gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden. Start op tijd met het vragen om hulp. Dat voorkomt veel problemen!

Door contact op te nemen is de eerste stap gezet naar een financieel gezonde toekomst!