Beter uitkomen met je inkomen is niet voor iedereen even makkelijk, maar wel voor iedereen haalbaar.

Het beter uitkomen met je inkomen start met het besef dat je wel wat hulp of advies kunt gebruiken. Dus als je inderdaad hulp zoekt heb je de eerste (en misschien wel de zwaarste) stap al gezet.

FitBudget is een NEN gecertificeerd schuldhulpverlener en helpt mensen hun financiën weer op orde te krijgen. De intensiviteit van het traject is afhankelijk van de escalatie. Misschien merk je dat je moeite begint te krijgen met de eindjes aan elkaar te knopen. Maar het kan ook zo zijn dat de eerte loonbeslagen al zijn ontvangen.

Hoe dan ook staan wij voor je klaar om je uit de brand te helpen.

Herken jij de signalen bij financiële problemen?

Heb je het vermoeden dat iemand het zwaar heeft? Mensen met financiële problemen stralen verschillende signalen uit. Door deze signalen echter tijdig te herkennen, kun je hulp bieden.

Wil jij ook beter uitkomen met je inkomen? FitBudget biedt verschillende budgetcoach-trajecten om jou te helpen.

Uitkomen Met Je Inkomen FitBudget BudgetcoachDe noodzakelijke hulp is van een aantal factoren afhankelijk. Ten eerste is de vraag hoe ver jij al in de financiële problemen verwikkeld zit. Daarnaast in welke vorm jij je inkomen vergaart.

Een zelfstandig ondernemer heeft namelijk een hele andere aanpak dan iemand in loondienst. Voor elke vorm van inkomen bieden wij een budgetcoach-traject aan. De ernst van de situatie bepaalt vervolgens de intensiviteit en de duur.

Het doel is altijd om acute problemen te verhelpen. Daarnaast geven we je een gezonde discipline als het gaat om geld mee. Ook leer je je administratie op orde te houden, waardoor je niet weer in verval hoort te raken.

Wie kunnen wij helpen?

FitBudget helpt verschillende partijen met het op orde brengen van hun financiën of het oplossen van zwaardere financiële problemen.

Ben je werkgever en niet bekend met de gevolgen van financiële problemen?

Lees jezelf dan in, want de kosten en de gezondheid van zowel medewerker als bedrijf lijden hieronder.