Skip to main content

Onze werkwijze

Bij FitBudget geloven we in een persoonlijke en gedetailleerde aanpak om uw financiële administratie te optimaliseren.

Ons proces is ontworpen om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft en begint met ons eigen stappenplan.

Neem contact op

Ons eenvoudige, persoonlijke en vooral effectieve stappenplan:

1. Kennismaking en Vragen

Uw partner gaat naar het verpleeghuis of verblijft er al. Heeft u financiële vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We plannen een afspraak om uw vragen te bespreken.

2. Persoonlijk Gesprek

FitBudget bezoekt u thuis of via beeldbellen, afhankelijk van uw voorkeur. We leggen uit wat we voor u en uw partner kunnen betekenen. Bij akkoord bespreken we uw gegevens om een advies op maat op te stellen.

3. Analyse en Adviesvoorstel

Op basis van uw gegevens zoeken we naar mogelijke voordelen en hoe deze te realiseren zijn. We leveren maatwerk, want elke situatie is anders. De resultaten worden samengevat in een persoonlijk adviesrapport.

4. Bespreking van het Advies

We bespreken het opgestelde advies persoonlijk met u. U ontvangt alle details op papier, zodat u alles rustig kunt nalezen. Samen vullen we de benodigde formulieren in om uw voordelen te activeren.

5. Realisatie van Uw Voordelen

FitBudget regelt de benodigde stappen met verschillende instanties om uw voordelen te realiseren. Wij houden de voortgang nauwlettend in de gaten en blijven uw contactpersoon.

6. Follow-up Bezoek

Na de initiële fase bezoeken we u nog een keer. Uw voordelen zijn grotendeels gerealiseerd. U kunt nog steeds bij ons terecht met vragen.

7. Langdurige Ondersteuning

We blijven tot een jaar na het starten van het traject beschikbaar voor verdere afwikkeling met instanties. U kunt dus op FitBudget blijven rekenen voor ondersteuning en nazorg!

Onze werkwijze

Woont uw partner in een verpleeghuis? FitBudget gaat voor u op zoek naar financieel voordeel. Dit kan bestaan uit meer AOW/pensioen, meer toeslagen en minder bijdragen in de zorg. Ook bekijken we of u in aanmerking komt om minder belasting te betalen of verzekeringen aan te passen. Wanneer wij voordeel voor u vinden, regelen wij dit natuurlijk ook voor u. Zo weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft!

Elke situatie is uniek, daarom leveren wij maatwerk. Wilt u graag uw persoonlijke situatie onder de loep nemen?

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze werkwijze? Bekijk onze veelgestelde vragen voor meer informatie:

Hoe lang duurt het voordat ik mijn financiële voordelen ontvang?

Gemiddeld genomen, heeft u binnen twee maanden uw eerste voordeel al ontvangen.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met het resultaat?

Dan is er waarschijnlijk geen voordeel voor u te behalen. Maar dat gebeurt eigenlijk nooit. Als er echt geen voordeel te behalen is, is onze dienstverlening gelukkig gratis, dus dan kost het u niks.

Moet ik zelf contact opnemen met de instanties?

Nee. U wordt volledig OntZorgt. Wij nemen contact op met de diverse instanties en houden vinger aan de pols zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Mijn partner is onlangs overleden na een verpleeghuisopname. Kan er dan ook nog voordeel worden gerealiseerd?

Zeker! Wij kunnen een jaar met terugwerkende kracht nog voordeel voor u realiseren.

Wij wonen beide in een verschillend verpleeghuis. Kan FitBudget dan ook helpen?

Omdat u gescheiden woont kunnen wij ook u helpen met de optimalisatie van uw administratie zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Heeft u vragen over het tarief en te behalen rendement?

U leest er alles over op deze pagina:

Tarief en rendement

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ontzorgd in de zorg, dat is waar FitBudget voor staat!